In het meNu

Een menu voor bewust Zijn

Iedereen kan af en toe wel eens een beetje hulp gebruiken

Wat is NLP?Een voorbeeld

Neuro Linguistisch Programmeren leert dat alles wat je waarneemt als het ware door een gekleurde bril gebeurt. Iedereen heeft z’n eigen kleur glazen en ziet de wereld dus op een eigen manier. Allemaal hebben we een eigen ervaring van de “werkelijkheid”.

De kleur in de brillenglazen is ontstaan door indrukken en ervaringen die je ooit hebt opgedaan.
Bijvoorbeeld als je in je jeugd gebeten bent door een hond is de kans aanwezig dat je elke hond beschouwt als een groot gevaar.

Als je dat vervolgens op je kinderen overbrengt zal ook hun bril kleuren en zij zullen bang zijn voor de puppy van de buren, die in “werkelijkheid” natuurlijk geen enkel gevaar voor hen  vormt.

NLP heeft mooie technieken om dit soort angsten te kunnen transformeren. Een NLP-coach zorgt voor begeleiding bij dit proces.


Coachvragen waren onder meer:

- geen nee kunnen zeggen

- niet in een groep durven spreken
- stress gerelateerde klachten (Burn-out)
- weinig zelfvertrouwen
- paniek
- geen hulp kunnen vragen
- faalangst
- opkomen voor mezelf
- grenzen stellen

- druk hoofd

- slaap problemen

Voor welke vragen?


De kosten:
Een eerste sessie duurt ongeveer 1,5 uur een kost € 95,-

Soms is één sessie al voldoende.
Vervolg afspraak van 1 uur: € 70,-


Neem contact op om een afspraak te maken


Ook uit eigen ervaring weet ik dat we allemaal af en toe wel eens een steuntje in de rug kunnen gebruiken. In een moeilijke periode, bij een lastig dilemma, of  voor iets waar je al langer last van hebt. En je zit niet altijd te wachten op een advies, hoe goed bedoeld dat ook mag zijn.
 
Een coach kan je dan met de juiste vragen ondersteunen en je zo verder helpen. Vaak kun je dan je eigen kracht weer vinden. Want het komt nogal eens voor dat we onze eigen kwaliteiten niet helder zien.

Ik help graag om die weer te ontdekken. Ik pas tijdens de coachgesprekken intuïtief toe wat er nodig is en maak gebruik van technieken uit NLP en Minfulness. In de veiligheid van een individuele coachsessie.